Weboldalak, webes megoldások

UPDATE: WEBFEJLESZTŐ üzletágunk megszűnt

 

WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE

Bemutatkozó oldalaktól a komplex portálokig rendelhet weboldal megoldásokat, egyedi weboldal grafika tervezésével, személyre szabott és igény szerinti fejlesztéssel.

A céges weboldal alapvető feladata, hogy a látogatókkal megismertesse cégét és annak profilját. Fontos, hogy a látogató első tapasztalatai is pozitívak legyenek. Egy rosszul felépített, nem esztétikus weboldal könnyen elriaszthatja látogatóit. Akik akár potenciális ügyfelei is lehetnek! A Baczoninál kellő körültekintéssel alakítjuk ki és tervezzük meg Önnel közösen weboldalát. Ügyfélköre tanulmányozásával leszűrjük, hogy igényeiknek milyen weboldal felelne meg és ezeket az igényeket ötvözzük az Ön sajátjaival, hogy a végeredmény egy Önnek és látogatóinak is minden téren tetsző weboldal legyen.

Szerkeszthető és módosítható tartalom

A látogatók megtartásához honlapjának frissessége elengedhetetlen. Tartalomszerkesztő rendszerünk segítségével Ön alakíthatja weboldala tartalmát, frissítheti a szövegeket, vihet fel újakat, csatolhat képeket, írhat híreket. Mindezt egy egyszerű kezelőfelületen, gyorsan és hatékonyan.

Tartalomkezelő rendszerünk rugalmasan bővíthető megannyi specifikált modullal, melyek további funkciókkal vértezhetik fel oldalát. Képgaléria, fórum, termékkatalógus, hírlevél. Hogy csak néhányat említsünk. Ezek mind-mind olyan lehetőségek amik a weboldal látogatottságának tartósságát növelik.

Folyamatos kapcsolattartás a látogatókkal

Fontos, hogy látogatóival és ügyfeleivel folyamatosan tartsa a kapcsolatot, hogy visszacsalja őket weboldalára. Ehhez remek megoldás ha bizonyos időközönként hírlevélben értesíti őket az újdonságokról, akciókról, lehetőségekről.

Látogatottság mérés és statisztika

A weboldalba fektetett energiáját könnyedén le is mérheti a rendszerrel integrált analitikai megoldásainkkal. A látogatók száma, az általuk megtekintett aloldalak, visszatérő és új látogatók mind-mind olyan információk, mellyel Ön is hatékony piaci stratégiát tud felépíteni. Vonja le a konzekvenciákat a statisztikából és erősítse azt a részét weboldalának, melyek kevésbé látogatottak.

A Baczoni web-technológia

Web alapú megoldásainkban a mai elvárásokat folyamatosan szem előtt tartva készítjük el PHP-alapú, MySQL adatbázissal működő rendszereinket. Az egyszerűbb kezelhetőségért és gyorsaságért a felhasznált AJAX technológia felel. Animált felületek elkészítésében pedig a Flash technológiát hívjuk segítségül.

WEBÁRUHÁZAK

Az egyszerűbb termékkatalógusoktól a bonyolult, ügyfélkapuval ötvözött, egyedi webáruházak is elérhetők.

Vállalkozását webáruházzal kiegészítve nem csak új vevőkre tehet szert az internet segítségével, hanem a meglévő vevőköre számára is adhat egy alternatívát, amivel ők gyorsan, könnyen és kényelmesen vásárolhatnak Öntől.

Egyedi és felhasználóbarát megjelenés

Az Önnel folytatott előzetes megbeszélések és egyeztetések alapján, az Ön vevőkörét figyelembe véve alakítjuk ki weboldala és webáruháza arculatát és struktúráját. Így már a kezdeteknél láthatja, hogy vevői mire számíthatnak amikor majd belépnek működő webáruházába. Rendkívül fontos számunkra, hogy webáruháza könnyen kezelhető és egyértelmű legyen minden látogató számára, ezzel is elősegítve a vásárlást és azt, hogy vásárlói elégedettsége pozitív irányba nőjön.

Vásárlói számára fontos, hogy a lehető legtöbb információt megtudják termékeiről illetve, hogy naprakész termékkínálattal fogadja őket minden egyes látogatásukkor. Az általunk fejlesztett webáruházak termékei könnyen szerkeszthetők és módosíthatók. Néhány kattintással új termékekkel bővítheti a terméklistát. Rendszerünk segítségével részletes leírást, képeket, videókat és egyéb adatokat csatolhat termékeihez.

Egyszerű nyilvántartás és statisztika

Webáruházának nyilvántartását akár egy személyben is végezheti. Egy saját felületen láthatj a beérkezett megrendeléseket illetve követheti végig a megrendelések útját a beszerzéstől egészen a postázásig. A megrendelésekről e-mail értesítőket is kaphat, így nem kell minden nap bejelentkeznie az adott felületre. És hogy teljes legyen a kép, mindehhez részletes látogatottsági statisztika is társul. Ahol elemezheti ki honnan jött és mennyi időt töltött weboldalán. Kényelmesen és rugalmasan, saját kezűleg ellenőrizheti webáruházát!

WEBES ALKALMAZÁSOK FEJLESZTÉSE

Online felületén történő fejlsztésnél egyedi igényét is megvalósítjuk.

Az internet nem csak az embereket, de az óriáshálót kiszolgáló különböző rendszereket is közelebb hozta egymáshoz. Így kézenfekvő az elvárás, hogy a különböző helyeken és különböző rendszereket használó munkaállomásokon is ugyanazok a megoldások legyenek használhatóak. Az Ön cégénél is kiválóan végezheti az adminisztrációs vagy munkaszervezési feladatait a web által kínált ún. platform-független rendszereken. Rohanó mindennapjaink ilyen irányú elvárásait segítünk Önnek akár céges weblapjába, cégen belüli hálózatába integrálni, és ezzel segítünk Önnek a cég belső hatékonyságát is növelni: a webet hívjuk segítségül a többemberes projektek összeszervezésében és lebonyolításában.

Körültekintő megoldások

Az igények előzetes, körültekintő felmérése alapvető egy jól strukturált rendszer kifejlesztéséhez, mely a kényelmes kezelőfelület megalkotásában és így a hatékony kivitelezéshez elengedhetetlen. A munkálatok megkezdése előtt így nagy igényt fordítunk a tervezésre, melyben az Ön és cége igényeit alapul véve alakítjuk ki a több ütemes munkafolyamatot. Az ütemezett munkának hála Ön folyamatos betekintést nyerhet a projekt állapotába, tesztelheti a már kész részeket és azokat így ötleteivel és javaslataival, rugalmasan, az Ön elvárásaihoz igazíthatjuk.

Felhasználóbarát kezelőfelület

Hiába egy jól működő szoftver, ha a kezelése bonyolult. Ez az leendő felhasználók szoftverkezeléssel töltött idejét növelheti meg, ami az Ön cége hatékonyságát veszélyezteti. Ezért ez a másik része a kialakításnak amire nagy hangsúlyt fektetünk. Az általunk kifejlesztett alkalmazás felhasználói felülete még a bonyolultabb funkciók kezelését is egyszerűvé teszi, így a felhasználó is kevesebb időt tölt ezen munkafolyamat előtt, ami növeli a hatékonyságot és nem kicsit emeli a felhasználói élményt.

Multiplatform és megbízható technológia

Alkalmazásaink fejlesztésére csakis széles körben elterjedt és elfogadott technológiát használunk. Webes szoftvereink PHP nyelven íródnak, az adattárolásra pedig széles kompatibilitásáról ismert MySQL adatbázist használunk. A felületek felhasználóbaráttá tételét AJAX és FLASH alapú megoldásokkal érjük el. Szakembereink folyamatos szakmai fejlődése elősegíti azt, hogy további technológiákat vonjanak be a fejlesztésbe.

TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK

Dinamikus weboldalaink szerkesztésére cégünk fejlesztésében készült tartalomkezelő rendszerünk felhasználóbarát, rugalmasan bővíthető, sokoldalú.

EdgeSmart CMS

A mai weboldal legfontosabb követelménye amellett, hogy friss és aktuális információkkal lássa el a látogatóit az, hogy szinkronban legyen vállalkozásának folyamatosan változó szerkezetével és stratégiájával. Hogy a látogatók online értesülhessenek cégére vonatkozó hírekről, eseményekről, akciókról, elengedhetetlen egy dinamikus tartalomszolgáltatás. Mindezt elérheti az EdgeSmart CMS tartalomkezelő rendszer segítségével.

Egyszerű, letisztult kezelés

A cégünk által fejlesztett EdgeSmart CMS adminisztrációs rendszer segítségével bármikor és bárhonnan karbantarthatja weboldalát, szerkesztheti annak tartalmát, kialakítástól függően bővítheti annak menüpontjait vagy átszerkesztheti a meglévőket. Mindezt egy olyan felületen keresztül, ami nem igényel előzetes oktatást, könnyen megtanulható. Így cégének bármely munkatársa minimális számítástechnikai tudással elvégezheti a szükséges tartalmi változtatásokat, frissítéseket.

Bárhonnan, azonnal elvégezhető változtatások

Mivel a rendszer integrálódik weboldalába így azt működő internet kapcsolat esetén egy böngészőből bárhonnan elérheti. Legyen akár a munkahelyén vagy egy kávézóban. Mindehhez csak annyit kell tennie, hogy a kapott felhasználónevével és jelszavával bejelentkezik az oldal adminisztrációs felületére és ott elvégzi a kívánt változtatásokat. A felvitt tartalmi elemek az oldal arculatához illeszkedően, formázottan jelennek meg. Így nem kell attól félnie, hogy valamit elront.

Növelje oldala látogatottságát

Az EdgeSmart CMS rendszer nem csak a tartalomkezelésben ad Önnek teret. Lehetősége lesz befolyásolni oldala keresőkben elfoglalt helyét is. Minden oldalhoz és tartalmi elemhez egyedi keresési kulcsszavakat fűzve növelheti annak esélyét, hogy honlapja előkelő pozícióba kerül a keresőkben.

Többnyelvű, moduláris felépítés

Az EdgeSmart CMS egyik előnye a piacon lévő nyilt- és zárt forráskódú rendszerekkel szemben a többnyelvű oldalak kezelésének változatos módja. Szerkesztheti szinkronban (tükörfordítással) vagy akár egymástól tartalmilag függetlenül is weboldalának különböző nyelvi változatait.

Mindemellett amiben az EdgeSmart CMS rendszer a legerősebbnek bizonyul, az a modularitása és a modulválaszték, amit az Ön számára nyújtani tudunk. Jelen pillanatban a következő modulok közül válogathat, melyek mindegyik az Ön igényeihez igazítható:

 • felhasználókezelés
 • hirdetés kezelő
 • hírek, cikkek
 • referenciák
 • akciók
 • képgaléria
 • videógaléria
 • termékek
 • munkatársak
 • ajánlatkérés
 • szobafoglalás
 • hírlevél
 • fórum
 • blog

Ezeken kívül még számos egyéb tartalom-specifikus modul áll rendelkezésre. Önnek csupán azokra lesz szüksége, amit vállalkozása megkíván. Kérjen kollégáinktól részletes tájékoztatást vagy akár termékbemutatót.

KERESŐ OPTIMALIZÁLÁS

Elkészített weboldalainkat eleve keresőoptimalizált forráskóddal használhatja, de az oldal magas ismertségének eléréséhez is kínálunk megoldásokat.

Marketing statisztikák szerint a legtöbb látogató keresőkön keresztül éri el a weblapokat. Ezért nagyon fontos, hogy weboldala a lehető legjobb helyen szerepeljen a keresők találati listájában. Ahhoz, hogy ezt elérjük már az oldal kialakításánál, úgymond felépítésénél figyelnünk kell arra, hogy a keresők könnyen pásztázható kódot és oldalfelépítést láthassanak, hogy ezek alapján magasan osztályozzák weboldalát.

A titok a folyamatos frissítés

Ahhoz, hogy a Google első oldalán szerepeljen nem elég egy jól felépített honlap. Fontos, hogy oldala folyamatosan frissüljön, cserélődjön a tartalom, így a keresők is hasznosnak értékelhetik a rajta lévő információt. Mondhatjuk, hogy mi megteremtjük a legideálisabb alapot arra, hogy Ön aztán a aktualizált tartalommal feljebb és feljebb tornázza weboldalát a listákon.

A cégünk által fejlesztett EdgeSmart CMS tartalomkezelő rendszer remek megoldást nyújt oldala keresoptimizált szerkesztésére. A beszédes URL címek, az oldalankénti egyedi kulcsszavak és a szabványos HTML kód teszi hatékonnyá az EdgeSmart CMS rendszert, és segít Önnek, hogy weboldalát mindenki megtalálhassa.

Domain és Hosting

Weboldaladat megbízható szerverre és felhasználóként is jól átláthatóan kezelhető tárhely-adminisztrációs rendszerrel célszerű elhelyezni. Partner cégünktől a tárhelyet és domain regisztrációs szolgáltatást egy kézből megkaphatod.

Fix vagy akár egyedi webtárhely csomagjaikat igénybe véve teljeskörű domain és tárhely szolgáltatásokhoz jutsz. Ebben segítségedre lesz a fejlett adminisztrációs felület, mellyel könnyedén és egyszerűen kezelheted levelező fiókjaidat, tárhelyednek elérhetőségeit és a többi ehhez járó szolgáltatást. Folyamatosan frissülő PHP, Apache, MySql alapú technológiákkal szolgáló szervereik biztosítják, hogy weboldalad bármikor, gyorsan elérhető lehessen.

Van Mit Tisztáznunk! kampány, szóróajándék
bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.
Telephely:9022 Győr, Kisfaludy u. 20. II. em. 4.
Telephely:1095 Budapest, Soroksári út 48.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Értékesítés e-mail:sales@baczoni.hu
Hangreklám e-mail:radio@baczoni.hu