Grafika, arculat, kreatív tervezés

ARCULATTERVEZÉS

Logótervezéstől a komplett cégarculati kialakításig az arculati megújulásért! Akár névjegy, boríték, akár teljes cégdesign.

Céged, szervezeted logója, azaz emblémája, a használt színek, szlogenek, betűtípusok, mind-mind az cégedet reprezentálják, így nem mindegy, hogy milyen hatást váltanak ki ügyfeledből. És hogy milyen hátrányt okozhat Neked egy hibásan megszerkesztett logógrafika, névjegy, esetleg mappa? Bizony, ügyfeleid sokszor csak erre hagyatkoznak, amikor döntést kell hozniuk. Nem hagyhatod, hogy a konkurensedet válasszák, kizárólag azért, mert a vetélytárs jobban ügyelt a cégét képviselő megjelenésre.

Sosem késő arculatot váltanod. Gyakran éppen az ügyfélkör bővítése a cél azzal, ha új külcsínt kap céged! Bízd ránk a tervezést és a kivitelzést, professzionális arculati grafikával és minőségi kivitellel segítjük cégedet megjelenni!

KREATÍV TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Grafikai, kreatív tervezéssel, grafikai kivitelezéssel együtt gondolkodunk cége céljaival.

Jó tervezés, minőségi kivitel

A megjelenő céglogó, az arculati- és kampánygrafikában használt színek, szlogenek, betűtípusok, mind-mind az Ön cégét reprezentálják, így nem mindegy, hogy milyen hatást váltanak ki ügyfeléből. Ügyfelei sokszor csak erre hagyatkozhatnak, amikor döntést kell hozniuk, amikor Ön és konkurense között választanak. Arculati megújulásában bízza ránk a tervezést és a kivitelezést!

Cége mindegyik kampánya - legyen nyomtatott vagy online - megköveteli, hogy a kialakított grafika is maximálisan „együtt gondolkodjon” cégével. Kreatív csapatunk a legkörültekintőbben, professzionális megoldásokkal tervezi meg az Ön reklámfelületeit úgy, hogy közben a leggyorsabb és legjobb minőségű kivitelező gyártó céggel valósítjuk meg terveit.

REKLÁMKAMPÁNY TERVEZÉS, KIVITELEZÉS

Kreatív koncepció és stratégiai tervezés: integrált projektek, piackutatás, márkastratégia, kommunikációs tervek.

A kreatív koncepció kialakításán túl a stratégiai tervezést is nyugodtan ránk bízhatja. Pontos információkat gyűjtünk a piacról, a termékről, célcsoportról, az adott feladatra koncentrálva alakítjuk kampányát, mindezt a ránk jellemző rugalmassággal! Ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megjelenési formákat, helyeket keressük meg egyedi megoldásokkal, szemmel tarjuk konkurenciáját, ötleteket adunk!

  • integrált projektek
  • piackutatás
  • márkastratégia
  • kommunikációs tervek

PROMÓCIÓK ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Kiállítási és bolti megjelenés, eladáshelyi marketing.

Legyen kampánya is emberközeli. Legtöbbször a személyes kapcsolattal nyerhetők meg legkönnyebben ügyfelei, vásárlói. A mi feladatunk, hogy Ön is könnyedén vegye az akadályt, hiszen megszervezzük, lebonyolítjuk. Az Ön sikere legyen mindannyiunk sikere!

Mi csábítja az Ön standjához, mi ragadja meg a leendő vásárlóját, ügyfelét? A minőségi kivitelű, professzionálisan megtervezett kampány reklámanyagai, melyek már előre, messziről felkeltik az érdeklődését - legyen az a legegyszerűbb bolti wobbler, padlómatrica, kirakati megjelenés vagy akár komplett üzlethelyiség felülettervezés. A legmegnyerőbb lesz a befutó.

Szolgáltatások

Több szolgáltatási területen kínálunk professzionális megoldásokat. Legyen szó grafikai és arculat tervezésről, nyomdai kivitelezésről vagy rádiós reklámokról, mi mindegyikben rendelkezésedre állunk.

Kreatív szolgáltatásaink kiemelt szerepet kaptak palettánkon. Szakmai tudásunk és hátterünk folyamatos fejlesztésével és korszerűsítésével biztosítunk minden olyan webes megoldást melyek ma már alapkövetelménynek számítanak egy cég arculati és reklám megjelenéséhez. Tekintsd meg további szolgáltatásainkat!

Crescendo rollup, tervezés
bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.
Iroda:9022 Győr, Kisfaludy u. 20. II. em. 4.
Iroda:1095 Budapest, Soroksári út 48.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Hangreklám:radio@baczoni.hu