Grafika, arculat, kreatív tervezés

ARCULATTERVEZÉS

Logótervezéstől a komplett cégarculati kialakításig az arculati megújulásért! Akár névjegy, boríték, akár teljes cégdesign.

Cége logója, azaz emblémája, a használt színek, szlogenek, betűtípusok, mind-mind az Ön cégét reprezentálják, így nem mindegy, hogy milyen hatást váltanak ki ügyfeléből. És hogy milyen hátrányt okozhat Önnek egy hibásan megszerkesztett logógrafika, névjegy, esetleg mappa? Bizony, ügyfelei sokszor csak erre hagyatkoznak, amikor döntést kell hozniuk. Ön sem hagyhatja, hogy a konkurensét válasszák, kizárólag azért, mert a vetélytárs jobban ügyelt a cégét képviselő megjelenésre.

Sosem késő arculatot váltania. Gyakran éppen az ügyfélkör bővítése a cél azzal, ha új külcsínt kap cége! Bízza ránk a tervezést és a kivitelzést, professzionális arculati grafikával és minőségi kivitellel segítjük cégét megjelenni!

KREATÍV TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Grafikai, kreatív tervezéssel, grafikai kivitelezéssel együtt gondolkodunk cége céljaival.

Jó tervezés, minőségi kivitel

A megjelenő céglogó, az arculati- és kampánygrafikában használt színek, szlogenek, betűtípusok, mind-mind az Ön cégét reprezentálják, így nem mindegy, hogy milyen hatást váltanak ki ügyfeléből. Ügyfelei sokszor csak erre hagyatkozhatnak, amikor döntést kell hozniuk, amikor Ön és konkurense között választanak. Arculati megújulásában bízza ránk a tervezést és a kivitelezést!

Cége mindegyik kampánya megköveteli, hogy a kialakított grafika is maximálisan „együtt gondolkodjon” cégével. Kreatív csapatunk a legkörültekintőbben, professzionális megoldásokkal tervezi meg az Ön reklámfelületeit úgy, hogy közben a leggyorsabb és legjobb minőségű kivitelező gyártó céggel valósítjuk meg terveit.

REKLÁMKAMPÁNY TERVEZÉS, KIVITELEZÉS

Kreatív koncepció és stratégiai tervezés: integrált projektek, piackutatás, márkastratégia, kommunikációs tervek.

A kreatív koncepció kialakításán túl a stratégiai tervezést is nyugodtan ránk bízhatja. Pontos információkat gyűjtünk a piacról, a termékről, célcsoportról, az adott feladatra koncentrálva alakítjuk kampányát, mindezt a ránk jellemző rugalmassággal! Ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megjelenési formákat, helyeket keressük meg egyedi megoldásokkal, szemmel tarjuk konkurenciáját, ötleteket adunk!

 • integrált projektek
 • piackutatás
 • márkastratégia
 • kommunikációs tervek

MÉDIATERVEZÉS, KÖZTERÜLETI REKLÁM

Hirdetés a célcsoport optimális elérésével, költséghatékonyan. Országos médiafelületek foglalása: plakát, óriásplakát, citylight, oszlopreklám, telefonfülkék, balusztrád, padlógrafika, óriás reklámfelületek (pl. épülethálók), járműreklám, indoor felületek, újsághirdetések, rádió- és TV-reklámok, online megjelenés.

Legyen céltudatos hirdető. Keresse velünk az Önnek legelőnyösebb hirdetési formát, hogy ne az ablakon szórja ki a pénzét! A médiában való megjelenés az ügyfelek számára csak akkor lehet igazán sikeres, ha az adott célcsoport elérése az elvárt és optimális költségek mellett a leghatékonyabb hirdetési formában jelenik meg. Médiakapcsolataink révén a legkedvezőbb kondíciókat keressük meg Önnek és mellé a minőségi kivitelezést is tőlünk kapja.

Országos médiafelületek foglalása

 • plakát, óriásplakát
 • citylight, oszlopreklám, telefonfülkék
 • balusztrád, padlógrafika
 • óriás reklámfelületek (pl. épülethálók)
 • járműreklám
 • indoor felületek
 • újsághirdetések
 • rádió-, TV-reklámok
 • online megjelenés

PROMÓCIÓK ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Kiállítási és bolti megjelenés, eladáshelyi marketing.

Legyen kampánya is emberközeli. Legtöbbször a személyes kapcsolattal nyerhetők meg legkönnyebben ügyfelei, vásárlói. A mi feladatunk, hogy Ön is könnyedén vegye az akadályt, hiszen megszervezzük, lebonyolítjuk. Az Ön sikere legyen mindannyiunk sikere!

Mi csábítja az Ön standjához, mi ragadja meg a leendő vásárlóját, ügyfelét? A minőségi kivitelű, professzionálisan megtervezett kampány reklámanyagai, melyek már előre, messziről felkeltik az érdeklődését. A legmegnyerőbb lesz a befutó.

Szolgáltatások

Négy szolgáltatási területen kínálunk Önöknek professzionális megoldásokat. Legyen szó weboldal készítésről, grafikai és arculat tervezésről, marketing tanácsadásról és nyomdai kivitelezésről vagy rádiós reklámokról, mi mindegyikben rendelkezésére állunk.

Internetes szolgáltatásaink kiemelt szerepet kaptak palettánkon. Szakmai tudásunk és hátterünk folyamatos fejlesztésével és korszerűsítésével biztosítunk minden olyan webes megoldást melyek ma már alapkövetelménynek számítanak egy cég internetes megjelenéséhez. Optimális megoldásokat biztosítunk a közösségi marketing területén, kereső optimizálásban és webáruházak kialakításában. Tekintse meg további szolgáltatásainkat!

Győri Filharmonikus Zenekar weboldal
bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Értékesítés e-mail:sales@baczoni.hu
Hangreklám e-mail:radio@baczoni.hu