Kreatív reklámügynökség

Rugalmasan alkalmazkodva a folyamatosan változó piaci helyzethez és az elmúlt időszak elvárásaihoz, egy - a szakmában elismert - reklámügynökséggel szorosan együttműködve cégünk több nagy magyarországi megrendelőt vehetett fel a referenciái sorába. Folyamatosan elégedett ügyfelek, alapos minőségi munka és emberközeli kommunikáció. Ezek jellemzik tevékenységünket.

A kicsitől az óriás méretű print megoldások tervezéséig és kivitelezéséig több tucat kampányt segítettünk sikerre az elmúlt évben is. Egyes esetekben a partnerünkön keresztül, más esetekben közvetlen ügynökségként büszkén tudjuk folyamatosan kiszolgált ügyfeleink között a Sony Magyarországot, a Magyar Suzuki Zrt-t, a Microsoft Magyarországot, a Real Nature-t, a GastroCompany-t, a Morphologic Localisation-t, a United Brands-t és számos további, számunkra nem kevésbé fontos céget vagy szervezetet, akiknek szintén köszönjük az együttműködést. A teljesség igénye nélkül néhány újabb bejegyzéssel bővült - az előzőek alapján - a referenciák menüpontunk is.

Több, támogatásként végzett munkával is büszkélkedhetünk különböző szervezetek felé: NoHAB-GM alapítvány, Magyar Műhely Alapítvány, Magyar Társasjátékos Egyesület, Országos Polgárőr Szövetség egyesülete, Reklámipar.hu, Kutyabarát.hu, Suzuki Klubok Egyesülete...

bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.
Iroda:9022 Győr, Kisfaludy u. 20. II. em. 4.
Iroda:1095 Budapest, Soroksári út 48.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Hangreklám:radio@baczoni.hu