Két cég, két weboldal. Elekthermax

A nagy múltú Elekthermax két utód cége, az Elekthermax Nagykonyhai Kft. és az Elekthermax Fűtéstechnikai Kft. közösen adott megbízást cégünknek a közös felülettel, de cégenként egy-egy külön részegységből felépülő weboldal páros kialakítására és fejlesztésére, a szintén általunk tervezett új Elekthermax logók és arculati világ alapján.

Elekthermax weboldal részlet Elekthermax weboldal részlet

A két weboldal grafikai tervezésénél a projekt elején megújított két új logó alapján készítettük a letisztult, átlátható weboldal felületeket. A logó őrzi a hagyományos, tipografikus alapokat, melyet csak apró figuratív elemmel egészítettünk ki. Színeiben a korábbi bordó színvilágot őriztük meg.

Mindkét weboldalnál - a nagykonyhai és fűtéstechnikai oldalnál - megtalálhatók közös elemek, azonban főként a nagykonyhai felület mögé került a bonyolultabb rendszer, hiszen itt a rövidhírek mellett egy termékkatalógus bemutatására szolgáló programmodult is elhelyeztünk, továbbá a letöltéseknél egy egyszerű beléptető felülettel megoldottuk a szerződött partnerek részére fenntartott doumentumokhoz való biztonságos hozzáférést is. Mindkét oldalnál várható további nyelvi felület kialakítása is.

bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.
Iroda:9022 Győr, Kisfaludy u. 20. II. em. 4.
Iroda:1095 Budapest, Soroksári út 48.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Hangreklám:radio@baczoni.hu