Híd TV weboldal

A Komáromban és vonzáskörzetében fogható Híd Televízió stábja bennünket bízott meg a TV új logójának és weboldalának megtervezésével és fejlesztésével. Fontos szempont volt a weboldal kialakításánál, hogy az adásba kerülő videóanyagokat a netes közönség is láthassa, azokat hítartalomként is elérhesse.

Híd TV weboldal részlet Híd TV weboldal részlet

A weboldal grafikai tervezésénél a megrendelő kérésének megfelelően a város zászlajának színeit domborítottuk ki, követve azt az irányelvet, hogy az egyszerűen kezelhető és átlátható frontend felületek visszatérésre késztetik a látogatót. A webes felületeket használó szörfölők is az egyszerűen megjegyezhetően és jól követhetően megkreált honlapoat részesítik előnyben, hiszen itt hamarabb megtalálják az őket érdeklő tartalmakat, mint a bonyolultabb, nehezen feltérképezhető szájtokon.

Lehetővé tettük, hogy a weboldalon a YouTube-ra feltöltött videókat egyszerűen lehessen a megjelenő hírek közé publikálni. A honlapon a jól ismert közösségi oldalakra mutató linkeket is elhelyezünk, melynek a látogatottság hatékony növelése mellett közösségépítő hatása sem elhanyagolandó, illetve egy automatikus hírmegjelenési funkcióval segítjük a hírszerkesztők munkáját, nekik ezzel időt spórolva meg, hiszen nem kell ugyanazt a hírt 2-3 közösségi portálra is felmásolniuk. Reméljük, hogy Komárom és a régió életében a televíziós felületet az általunk készített weboldal jól fogja tudni kiegészíteni.

bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.
Iroda:9022 Győr, Kisfaludy u. 20. II. em. 4.
Iroda:1095 Budapest, Soroksári út 48.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Hangreklám:radio@baczoni.hu