Cégünkről

Cégünk Baczoni Média Kft. néven 2008-ban kezdte meg reklámügynökségként működését. Minőségi szolgáltatásainkkal ügyfeleink teljes körű arculati és reklám igényeinek kielégítésére törekszünk. Dinamikusan fejlődő, független kreatív reklámügynökség vagyunk, kollégáink több éves szakmai tapasztalatával a hátunk mögött. A hagyományos és klasszikus reklámtevékenységek mellett egyedi és innovatív megoldásokkal szolgálunk, legyen szó akár kreatív munkáról, produkciós szolgáltatásról vagy akár teljes reklámkampány tervezésről.

Folyamatosan megújuló szolgáltatásainknak hála, visszatérő és új ügyfeleink részére is rendszeres megújulást kínálunk. A felhasznált technológia fejlődése és fejlesztése lehetővé teszi, hogy munkáinkban a legújabb trendeket is követő és a megrendelői igényeknek maximálisan megfelelő megoldásokat kínáljunk. Ügyfeleink elégedettsége a mi sikerünk!

Munkamódszerünk

Legfontosabb szempont számunkra, hogy ügyfeleink már a tervezési folyamatoknál belelássanak a munkafolyamatokba. Fontos számunkra, hogy a munkát megelőző megbeszélések során ügyfelünkkel egyeztessük pontos igényeit. Ezek alapján készítjük el az előzetes grafikai terveket, így Ön már a tényleges fejlesztés vagy kidolgozás előtt láthatja hogyan fog kinézni weboldala, kiadványa. Így érjük el azt, hogy Ön, az ügyfél minden egyes munkafázisban láthassa a megrendelt termék útját és annak alakulását, hogy aztán a végén elégedett legyen az eredménnyel.

Online vagy offline kreatív munkáink tervezésénél kényesen ügyelünk arra, hogy a vizuális megjelenés és használhatóság a leghatékonyabban valósítsa meg a tőle elvárt célokat. A cél eléréséhez a lehető legrövidebb és legegyszerűbb utat adjuk a felhasználóknak. Így az online felületek használhatósága, a megtervezett kreatívok egyértelműsége, de egyben egyedisége is, illetve a felhasznált online megoldások mind-mind a hatékony, 100% reklám megoldásokat kínálja megrendelőinknek.

Szolgáltatások

Négy szolgáltatási területen kínálunk Önöknek professzionális megoldásokat. Legyen szó weboldal készítésről, grafikai és arculat tervezésről, marketing tanácsadásról és nyomdai kivitelezésről vagy rádiós reklámokról, mi mindegyikben rendelkezésére állunk.

Internetes szolgáltatásaink kiemelt szerepet kaptak palettánkon. Szakmai tudásunk és hátterünk folyamatos fejlesztésével és korszerűsítésével biztosítunk minden olyan webes megoldást melyek ma már alapkövetelménynek számítanak egy cég internetes megjelenéséhez. Optimális megoldásokat biztosítunk a közösségi marketing területén, kereső optimizálásban és webáruházak kialakításában. Tekintse meg további szolgáltatásainkat!

Lurkó Alapítvány arculat, logó
bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Értékesítés e-mail:sales@baczoni.hu
Hangreklám e-mail:radio@baczoni.hu