Cégünkről

Cégünk, a Baczoni Média Kft. 2008-ban kezdte meg működését. Minőségi szolgáltatásainkkal ügyfeleink teljes körű arculati és reklám igényeinek kielégítésére törekszünk. Dinamikusan fejlődő, független kreatív reklámügynökség vagyunk, kollégáink több éves szakmai tapasztalatával a hátunk mögött. A hagyományos és klasszikus reklámtevékenységek mellett egyedi és innovatív megoldásokkal szolgálunk, legyen szó akár kreatív munkáról, produkciós szolgáltatásról vagy akár teljes reklámkampány tervezésről.

Folyamatosan megújuló szolgáltatásainknak hála, visszatérő és új ügyfeleink részére is rendszeres megújulást kínálunk. A felhasznált technológia fejlődése és fejlesztése lehetővé teszi, hogy munkáinkban a legújabb trendeket is követő és a megrendelői igényeknek maximálisan megfelelő megoldásokat kínáljunk. Ügyfeleink elégedettsége a mi sikerünk!

Munkamódszerünk

Legfontosabb szempont számunkra, hogy ügyfeleink már a tervezési folyamatoknál belelássanak a munkafolyamatokba. Fontos számunkra, hogy a munkát megelőző megbeszélések során ügyfelünkkel egyeztessük pontos igényeit. Ezek alapján készítjük el az előzetes grafikai terveket, így már a tényleges kidolgozás előtt rálátást kaphatod, hogyan képzelheted el kiadványodat, kampányodat. Így érjük el azt, hogy ügyfélként minden egyes munkafázisban láthasd a megrendelt szellemi termék útját és annak alakulását, hogy aztán a végén elégedett légy az eredménnyel.

Online vagy offline kreatív munkáink tervezésénél kényesen ügyelünk arra, hogy a vizuális megjelenés és használhatóság a leghatékonyabban valósítsa meg a tőle elvárt célokat. A cél eléréséhez a lehető legrövidebb és legegyszerűbb utat adjuk a felhasználóknak. Így az online felületek használhatósága, a megtervezett kreatívok egyértelműsége, de egyben egyedisége is, illetve a felhasznált online módszerek mind-mind a hatékony, 100% reklám-megoldásokat kínálja megrendelőinknek.

Szolgáltatások

Több szolgáltatási területen kínálunk professzionális megoldásokat. Legyen szó grafikai és arculat tervezésről, nyomdai kivitelezésről vagy rádiós reklámokról, mi mindegyikben rendelkezésedre állunk.

Tekintsd meg további szolgáltatásainkat!

Parkside Kft. weboldal és arculat
bezárás

Cégnév:Baczoni Média Kft.
Székhely:9011 Győr, Kertalja u. 4.
Iroda:9022 Győr, Kisfaludy u. 20. II. em. 4.
Iroda:1095 Budapest, Soroksári út 48.

Központi e-mail:info@baczoni.hu
Hangreklám:radio@baczoni.hu